Stručný návod, ako prežiť nezabudnuteľný Valentín v Košiciach

Valentín je každoročne témou všetkých zamilovaných. My vám dnes prezradíme ako nápadito a romanticky prežiť valentínsky večer. Stačí pozvať svoju polovičku na romantickú prechádzku centrom Košíc.

1. Košická Immaculata
Podvečerná prechádzka ma svoje čaro. Začnite zastávkou pri soche Immaculaty v Košiciach a prezraďte svojej polovičke legendu, podľa ktorej sú pozostatky svätého Valentína umiestnené práve na tomto mieste. Verte, že tým ju nielen prekvapíte, ale aj zaujmete.



zdroj: www.keturist.sk

2. Most zaľúbených
Druhou zastávkou je bezpochyby Most zaľúbených. Tým dáte svojej polovičke najavo, že pre vás nie je len chvíľkovým pobláznením a myslíte to s ňou vážne. Dobrá rada nad zlato, nezabudnite si už vopred pripraviť kladku, aby ste svoju lásku mohli naveky uzamknúť na Moste lásky :-)


zdroj: kosicednes.sk

3. Mestský park a strom zaľúbených
Prechádzkou cez mestský park sa dostanete k najromantickejšiemu stromu v Košiciach. Dovolím si tvrdiť, že toto miesto je vhodné na TÚ OSUDOVÚ OTÁZKU, ktorú túži počuť každá žena. Ak sa do svadby práve nehrniete, tak či tak sa dané miesto oplatí vidieť :-) Nájdete ho pri východe z mestského parku smerom k hotelu Dália.


zdroj: autor

4. Eco friendly Hotel Dália****
Nie je vhodnejšie miesto na ukončenie romantického večera ako chutné menu vo dvojici pri sviečkach v jedinom certifikovanom ECO hoteli na východnom Slovensku. Romantická večera bude pre vás pripravená už tradične 14.2.2018. Je tu však potrebná rezervácia vopred. Tešíme sa na vás :-)


zdroj: autor